Apple iPad

iPad heeft de power en mogelijk­heden van een computer, en het gebruiksgemak en de veelzijdigheid die je van een computer niet zou verwachten. Tel daar het grotere Retina-display van 10,2-inch, ondersteuning voor het fullsize Smart Keyboard en alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS bij op, en je weet dat je met iPad nu nog meer kanten op kunt. Kortom, heel veel fun en helemaal iPad.

Verzet bergen tegelijk.

Met iPad krijg je moeiteloos een hoop werk gedaan. Leg de laatste hand aan een bestand terwijl je op het internet naar informatie zoekt en tegelijkertijd via FaceTime met je collega praat. Sluit het Smart Keyboard aan om comfortabel te typen op een toetsenbord van volledig formaat. En voor taken die meer precisie vereisen, kun je een trackpad of muis gebruiken als aanvulling op de vertrouwde Multi-Touch-bewegingen op iPad.

Laat maar komen die bestanden.

In de Bestanden-app vind je al je bestanden op één handige plek. En je kan natuurlijk ook bestanden uit je mails en berichten openen, bewerken en versturen, downloaden van websites en zelfs van een USB-stick (met Lightning-connector).

Krabbel erop los.

Met Apple Pencil en iPad maak je makkelijk notities, markeer en wis je opmerkingen. Je maakt een schets, kleurt ze in en zet je handtekening op een pdf. Wat je ook wil doen, het voelt allemaal net zo natuurlijk aan als met een gewone pen, alleen dan met veel meer mogelijkheden.

Leren wordt leuker.

Met iPad valt er altijd iets te ontdekken. Zo vind je in de App Store talloze apps om van te leren. En natuurlijk kan je ook altijd notities maken, dingen markeren of wissen. Zo zijn er apps om je reken­vaardigheid aan te scherpen, een nieuwe taal te leren of te oefenen met componeren. En steeds vaker zijn dat apps met AR (Augmented Reality). Zo leer je niet alleen over de geschiedenis van de ruimtevaart, maar je het beleeft het ook. Dankzij AR kunnen personages uit je lievelingsboek ook letterlijk van de pagina springen. Met iPad wordt leren direct een flink stuk leuker!

Speel alsof je extra leven ervan afhangt.

Gamen krijgt een heel nieuwe dimensie op iPad. De A10 Fusion-chip levert geweldige prestaties, dus je games zien er fantastisch uit. De levensechte details maken dat je er snel helemaal inzit. En wil je de ultieme gameconsole, dan koppel je je iPad met een MFI-gamecontroller, een draad­loze Xbox-controller met Bluetooth of een PlayStation DualShock 4-controller. Probeer ook Apple Arcade zeker uit, een unieke gamingservice met meer dan 100 waanzinnige nieuwe games.

Teken iets om in te lijsten.

Op iPad laat je je creativiteit op allerlei manieren de vrije loop. Of je nu een aquarel maakt, een logo ontwerpt of zit te schetsen, met Apple Pencil komt je idee tot leven. Hij voelt heel natuurlijk aan en je kan er tot op de pixel nauw­keurig mee tekenen.

Film uit de losse pols.
Monteer met je vinger.

Het grote iPad-scherm is ideaal om je foto’s en video’s te bewerken. Of je het beeldmateriaal nu maakt met de 8-MP camera van de iPad achteraan, de FaceTime HD-camera vooraan, een iPhone of met een digitale camera. Je kan allerlei grappige effecten toevoegen, een filter gebruiken, beeld bijsnijden of roteren. En heb je eenmaal het perfecte shot te pakken, dan deel je het met één tikje met de rest van de wereld via wifi (elke iPad is klaar voor wifi) of een mobiel netwerk (hiervoor is een iPad met wifi + Cellular vereist, een nanosimkaart en een abonnement bij een internetprovider).

Je thuisbioscoop.
Thuis én onderweg.

Dankzij het 10,2-inch Retina-display en de stereo­speakers van iPad oogt en klinkt alles wat je bekijkt geweldig. De grootste bioscoophits bijvoorbeeld, die je gewoon in de Apple TV-app vindt.









1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres.

Topreeksen en films.

In de Apple TV-app krijg je elke maand nieuwe Apple Originals. De beste verhalen van de allerbeste tv- en filmmakers. Altijd zonder advertenties en on demand. In 4K HDR-kwaliteit en met Dolby Atmos surround sound.

Hoe het werkt.

De Apple TV-app staat standaard op iPad, iPhone, iPod touch, Mac en Apple TV. Met een abonnement op Apple TV+ kunnen tot zes gezinsleden hun favoriete series en films downloaden en offline bekijken. Ideaal voor onderweg.

Eén jaar gratis.

Apple TV+ heb je voor slechts €4,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. En bij aankoop van een nieuwe iPad, iPhone, iPod touch, Mac of Apple TV kijk je één jaar lang gratis.

Al wat je wil doen.
Ook onderweg.

Met zijn dun en licht ontwerp (slechts 483 gram), snelle wifi en 4G LTE Advanced (in versies met wifi + Cellular) ga je met iPad verder dan ooit tevoren. Je kan overal surfen, boeken downloaden, social media gebruiken en andere leuke dingen doen. En de batterij gaat tot 10 uur mee, dus tussendoor opladen is niet nodig.

Meer dan 1 miljoen apps.

In de App Store vind je meer dan een miljoen apps die speciaal voor de kracht en het grote display van iPad zijn ontworpen. Maak je eigen beats, doe een work-out, lees de krant of daag je vrienden uit voor een battle. Waar je ook warm voor loopt, er is altijd een app voor.

Privacy is standaard.

Net als elk ander Apple product is iPad ontworpen met het oog op jouw privacy en veiligheid. Via ‘Log in met Apple’ log je veilig in bij apps en websites met je huidige Apple ID. En met Touch ID kun je makkelijk en veilig je iPad ontgrendelen of betalen met Apple Pay.

Ontworpen voor iedereen.

Technologie is pas echt krachtig als iedereen die kan gebruiken. Daarom heeft iPad toegankelijkheids­functies voor mensen die slecht zien of horen of ondersteuning nodig hebben voor bewegen of leren. Zoals een vergrootglas waarmee je de kleine lettertjes beter kunt lezen.

Welkom op iPadOS.

iPadOS bevat talloze functies die speciaal voor iPad zijn ontwikkeld, zoals intuïtieve multi-tasking, een nieuw begin­scherm en browsen als op een desktop. Zo wordt iPad er alleen maar sneller, leuker en functioneler op.

Voelt vertrouwd, maar tegelijkertijd ook compleet anders.

iPadOS heeft dezelfde basis als iOS. Veel apps en functies werken dan ook identiek. En ook dingen als tikken, swipen, knijpen en zoomen zijn net zo simpel als op je iPhone.

Automatische updates.

Als je Automatische updates inschakelt in iPadOS, worden nieuwe updates gratis en draadloos gedownload op je iPad. Zo heb je altijd de nieuwste features, de meest geavanceerde technologie en de laatste beveiligings­updates.

Al je belangrijke gegevens en content op al je devices.

Met iCloud bewaar je veilig al je foto’s, video’s, muziek, apps, bestanden, contacten en andere gegevens. Zo heb je altijd alles binnen handbereik op je iPad, iPhone en Mac, en zelfs op een Windows-pc.

Je zit safe.

Ontgrendel je iPad veilig met Touch ID. De verificatie­gegevens worden versleuteld en beschermd op je toestel, en dus niet bewaard op servers van Apple of in iCloud. iPadOS bevat daarnaast features als Slimme tracking­­­preventie in Safari, voor bescherming tegen websites die met je persoonlijke gegevens aan de haal willen gaan.

Accessoires.

Bescherm je iPad en bekijk ook extra accessoires zoals de Apple Pencil en AirPods, luidsprekers en nog zoveel meer.


Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPad op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude iPad. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.




Apple iPad 2019