Apple in-ear headphone met microfoon

Met de Apple in-ear headphone hoor je werkelijk élk detail van je muziek. Hij biedt uitstekende audioprestaties en een efficiënte geluidsisolatie. Dankzij de afstandsbediening en ingebouwde microfoon schakel je bovendien makkelijk tussen gesprekken en je muziek.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Apple In-Ear headphone met microfoon
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Klinkt uitstekend.

Elk oordopje bevat immers twee afzonderlijke high-performance speakers, een woofer en een tweeter. Het resultaat is een rijke, gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave en een indrukwekkende bas voor elk genre van muziek.

Weert geluid van buitenaf. 

De Apple in-ear oordopjes zijn zodanig ontworpen dat ze geluid van buitenaf weren. Zo kan je optimaal van je muziek genieten.

Handsfree bellen.

Bellen met je iPhone zonder hem uit je zak of tas te halen? Geen probleem! De Apple in-ear headphone heeft een ingebouwde microfoon, waarmee je ook FaceTime-video- en audiogesprekken kan voeren op je iPod touch, iPhone en iPad.

Afstandsbediening.

Dankzij de afstandsbediening, die zich op de kabel van het rechteroordopje bevindt, kan je makkelijk het volume aanpassen, pauzeren, muziek vooruit- en terugspoelen, video's bekijken, gesproken memo's opnemen en gesprekken op je iPhone opnemen en beëindigen.

Comfortabel.

De Apple in-ear headphone klinkt niet alleen uitstekend, hij zit ook uiterst comfortabel. Apple levert drie formaten van zachte siliconen oordopjes mee. Zo heb je altijd een ideale pasvorm, weer je geluiden van buitenaf en kan je volop van je muziek genieten.

Verdere kenmerken:

  • Kapjes van roestvrij staalgaas beschermen de akoestische precisie-instrumenten tegen stof en vuil. Je kan de kapjes loshalen om ze schoon te maken of ze te vervangen door de reserveset in de doos. In die set zijn twee extra gaaskapjes standaard meegeleverd.
  • Compatibel met iPhones, iPads en iPods met mini-jackaansluiting, zoals iPad en iPad mini (beiden vanaf de eerste generatie), iPhone (vanaf iPhone 3GS), iPod Classic (alle versies vanaf 2009), iPod nano (vanaf de vierde generatie), iPod shuffle (vanaf de 4de generatie) en iPod touch (vanaf de 2de generatie). 
Apple in-ear headphone met microfoon