Apple AirPods

AirPods zijn direct klaar voor gebruik met al je Apple devices. En doe je ze in, dan maken ze meteen verbinding. Als je wat zegt, klinkt je stem glashelder. De nieuwe AirPods zijn een unieke combinatie van eenvoud en technologie. En het resultaat is weergaloos.

Draadloze oortjes. Een geweldige ontknoping.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze verbonden met je devices. Ze zijn ook heel eenvoudig in het gebruik. Ze detecteren wanneer je ze in doet. En pauzeren wanneer je ze uit doet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is even indrukwekkend.

Ongehoorde prestaties

De speciaal ontworpen W1‑chip van de AirPods maakt een optimale draadloze verbinding en beter geluid mogelijk. En de W1‑chip is zo efficiënt dat je 5 uur kunt luisteren zonder opladen. Dat zijn ongehoorde prestaties voor zo’n klein device.

Hij weet wanneer je praat en luistert

Een speciale versnellingsmeter detecteert wanneer je praat en werkt samen met twee straalvormende microfoons om achtergrondgeluid weg te filteren, zodat je stem beter hoorbaar is. Optische sensoren en versnellingsmeters regelen samen met de W1‑chip automatisch het geluid en de microfoon, zodat je naar wens één of beide AirPods kunt gebruiken. Ze zorgen er ook voor dat je direct geluid hebt zodra je de AirPods in doet.

Meer dan 24 uur gebruik, met oplaadcase

Tot 5 uur gebruik zonder opladen

15 minuten opladen voor 3 uur gebruik

De power van een batterij die 24 uur meegaat

Volledig opgeladen AirPods kun je maar liefst 5 uur gebruiken. Ongekend lang. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen, voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik. Voor de batterijstatus houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?”

Duidelijk superieur geluid

Geniet nog meer van je muziek, films, enzovoort. AirPods leveren AAC‑audio van hoge kwaliteit. En de twee straalvormende microfoons filteren hinderlijke achtergrondgeluiden weg als je belt of wat aan Siri vraagt.

Automatisch koppelen, soepel switchen

AirPods maken automatisch verbinding met al je Apple devices. Ze zijn tegelijkertijd aan zowel je iPhone als je Apple Watch gekoppeld. En switchen tussen de twee gaat vanzelf. Wil je iets beluisteren op je Mac of iPad? Kies dan op je device voor AirPods.