Apple AirPods Pro

De nieuwe AirPods Pro zijn ontworpen met actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in opgaat. In de Transparantie-modus hoor je bovendien alle omgevingsgeluiden. AirPods Pro hebben een gloednieuw in-eardesign en verschillende pasvormen zodat ze de hele dag prettig blijven zitten.

AirPods Pro

Actieve ruis­onderdrukking.
Voor geluid waar je helemaal in opgaat.

In de Transparantie-modus hoor je weer wat er rondom jou gebeurt.


Draagcomfort

Hier heeft iedereen oren naar.

Verschillende pasvormen.
Optimaal draagcomfort.

Apple geeft draagcomfort opnieuw gedefinieerd. Het resultaat: een nieuwe klasse oortjes met verschillende pasvormen die je oren goed afsluiten voor actieve ruis­onderdrukking. Je voelt de muziek, niet de oortjes.

Blijven altijd stevig en comfortabel zitten.

AirPods Pro worden geleverd met drie paar zachte, flexibele siliconen oortips die je eenvoudig vastklikt. De tips zijn vanbinnen conisch en vormen zich naar je oren, waardoor AirPods Pro stevig blijven zitten. En de luchtgaten houden de druk aan binnen- en buitenkant gelijk, zodat het voelt alsof je niets in je oren draagt.
Actieve ruisonderdrukking

Geluid.
Geen lawaai.

Je hoort wat je wilt horen.

AirPods Pro zijn de enige oortjes met actieve ruis­onderdrukking die continu wordt aangepast aan de vorm van je oren en de pasvorm van de oortips. Hierdoor houden ze omgevingsgeluid buiten en hoor jij alleen wat je wilt horen.

Hoe werkt de ruisonderdrukking?

De microfoon aan de buitenkant vangt extern geluid op. Voordat je dat kunt horen, blokkeren AirPods Pro het met antigeluid dat het externe geluid elimineert. De microfoon aan de binnenkant luistert in je oor naar ongewenst geluid, dat ook met antigeluid wordt geneutraliseerd. De ruisonderdrukking wordt 200 keer per seconde aangepast, zodat je helemaal opgaat in het geluid van je muziek, podcasts en telefoon­gesprekken.Transparantie-modus

Hoor wat er rondom je gebeurt.

Wil je horen wat er om je heen gebeurt? Hou in dat geval de druksensor op de steel ingedrukt. Dan switch je van actieve ruis­onderdrukking naar de Transparantie-modus. Die laat omgevingsgeluid door, waardoor alles heel natuurlijk klinkt als je bijvoorbeeld met mensen praat.
Audiokwaliteit

Zo heb je geluid nog nooit gehoord.

Weergaloos.
Zoals het hoort.

De microfoon aan de binnenkant hoort wat jij hoort. AirPods Pro passen vervolgens de audio aan door de middelhoge en lage frequenties bij te stellen. De speciaal ontworpen high-excursion speakerdriver zorgt voor een krachtig basgeluid met minimale vervorming.

Superefficiënte versterker.

De versterker heeft een groot dynamisch bereik, produceert kraakhelder geluid en verlengt bovendien de batterijduur. De versterker zorgt samen met de speakerdriver dat achter­grond­geluid wordt verwijderd, en beheert ook de luisterniveaus met de H1-chip.

Prestaties en design

Een chip met heel veel power.

Uiterst geavanceerd.

De compacte AirPods Pro zijn technisch uitermate geavanceerd en ontworpen rond het geraffineerde System in Package-design. Elk onderdeel is geplaatst met de vorm van het menselijk oor in gedachten, voor optimaal draagcomfort en de beste stabiliteit.

Apple H1-chip.

De door Apple ontworpen H1-chip stuurt alles aan, van geluid tot Siri. De H1-chip bevat 10 audio­cores die samen zorgen voor minieme vertraging in de verwerking van audio. Dit maakt realtime ruis­onderdrukking mogelijk.

Handige druksensor.

Met de druk­sensor kan je heel makkelijk je muziek en telefoon­gesprekken bedienen, en switchen tussen actieve ruis­onderdrukking en de Transparantie-modus.

Zweet- en weerbestendig.

AirPods Pro zijn zweet- en spatwaterbestendig, en daarom ideaal voor een actief leven. En door het gaas over de microfoons ben je ook als het waait nog goed te verstaan tijdens het bellen.

Batterij

Draadloos opladen.
Eindeloos genieten.

De draadloze oplaadcase zorgt voor meer dan 24 uur batterijduur, zodat je de hele dag met je AirPods Pro op pad kunt. En hij is geschikt voor Qi-opladers.

Meer dan 24 uur batterijduur met meerdere keren extra opladen in de case.


Tot 4,5 uur luistertijd na één keer opladen.


Ongeveer 1 uur luistertijd na slechts 5 minuten opladen.

Ongekend gemak

Doet alles als vanzelf.

Net als AirPods verbinden ook AirPods Pro automatisch met je iPhone of Apple Watch.

Activeer je favoriete assistent door 'Hé Siri' te zeggen. Bedien je muziek, telefoon­gesprekken, volume, route­beschrijvingen en nog veel meer. Zonder een vinger uit te steken. En deel een nummer, podcast of andere audiostream tussen twee paar AirPods met ‘Audio delen’.