Apple 27-inch iMac

iMac is de ultieme all-in-one computer. En de nieuwe 27-inch iMac zorgt voor een nog betere ervaring op alle fronten, met snellere processors en graphics, meer geheugen en opslagcapaciteit, verbeterde audio en video, en een nog mooier Retina 5K-display. Deze desktop kan het allemaal. Beter en sneller dan ooit.

Retina 5K-display

Onweerstaanbaar.
En onvergelijkbaar.

Met een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits ziet alles er beter uit op een Retina-display. Foto’s en graphics spatten van het scherm. Tekst ziet er superscherp uit. En voor het eerst heeft de 27-inch iMac True Tone-technologie voor een natuurlijker beeld, en een optie voor glas met nanotextuur, waardoor reflectie nauwelijks nog een rol speelt.

21,5-inch iMac

Tot
4K

Retina-display

27-inch iMac


5K

Retina-display

True Tone-technologie

voor een natuurlijker beeld

Glas met nanotextuur

Minimale reflectie.
Maximaal veel detail.

Glas met nanotextuur verscheen voor het eerst als optie op Pro Display XDR. Op de 27-inch iMac maakt het een enorm verschil in omgevingen met zonlicht, direct licht of wisselend licht. In tegenstelling tot de meeste matte display­coatings is de nanotextuur op nanometerniveau in het glas gekerfd. Hierdoor heb je vrijwel geen last van reflectie, maar blijft het contrast behouden. Met ongelooflijk goede beeldkwaliteit als resultaat.Glas met nanotextuur verstrooit het licht voor minimale reflectie, en reduceert de storende waas en glinstering van de meeste matte coatings.

Processor en geheugen

Van snel tot supersonisch.

iMac en snelle processors zijn een vanzelfsprekende combinatie. En met een 6-core Intel Core i5-processor of een 8-core Intel Core i7-processor is de 27-inch iMac is krachtiger dan ooit, met alle power die je nodig hebt voor Photoshop, video’s bewerken of muziek maken. Je vliegt moeiteloos door zware taken, zoals tientallen tracks bij elkaar voegen of code compileren en testen. En nu kan je de 27-inch iMac zelfs op maat bestellen met een 10-core Intel Core i9-processor. Van supersonisch gesproken!

21,5-inch iMac

Tot
6-core

Intel Core i7-processor van de 8ste generatie

Tot
4,6 GHz

Turbo Boost

27-inch iMac

Tot
10-core

Intel Core i9-processor van de 10de generatie

Tot
5,0 GHz

Turbo Boost

Meer geheugen.
Voor nog grotere klussen.

Je kunt de 21,5-inch iMac configureren met tot maar liefst 32 GB aan geheugen. En de 27-inch iMac kun je nu uitbreiden tot 128 GB: twee keer zoveel capaciteit als de vorige generatie, waarmee je tot twee keer zo snel door de meest complexe workflows raast.


21,5-inch iMac

Tot
32 GB

2666-MHz geheugen

27-inch iMac

Tot
128 GB

2666-MHz geheugen

Graphics

Next level graphics.
Je weet niet wat je ziet.

Met de graphics op iMac is alles een lust voor het oog. De 27-inch iMac heeft graphics uit de AMD Radeon Pro 5000-serie met tot wel 16 GB aan GDDR6-geheugen. Ideaal dus voor forse grafische taken, zoals het bewerken van UHD-video’s of het ontwikkelen van levensechte games.

21,5-inch iMac

Tot
4 GB

HBM2-geheugen


Tot
20

compute-units

27-inch iMac

Tot
16 GB

GDDR6-geheugen
Tot 6x sneller dan 8 GB

Tot
40

compute-units

Opslag

Meer ruimte. Meer snelheid.

Elke iMac is nu standaard voorzien van SSD-opslag, met ruime opslagcapaciteit op topsnelheid. En je kunt de 27-inch iMac nu configureren met tot maar liefst 8 TB aan SSD-opslag, met sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot 3,4 GB/s, waardoor je foto- en video­bibliotheken, grote bestanden en professionele apps duizelingwekkend snel tot je beschikking staan.

21,5-inch iMac

Tot
1 TB

SSD-opslag

27-inch iMac

Tot
8 TB

SSD-opslag

Camera, speakers en microfoons

Microfoons? Camera? Actie!

Van glashelder geluid in video­gesprekken en geluids­opnamen tot muziek en films met indruk­wekkende audiokwaliteit: iMac laat al je communicatie en content schitteren. De 27-inch iMac beschikt over een 1080p FaceTime HD-camera en drie bundel­vormende microfoons van studiokwaliteit. En samen met de speakers levert de T2-chip variabele EQ en een verbeterde basrespons, zodat je kunt genieten van rijk, gebalanceerd geluid van hoge kwaliteit voor alles wat je bekijkt of beluistert.


21,5-inch iMac

720p

FaceTime HD-camera met ƒ/2.0 diafragma

Ingebouwde microfoon

27-inch iMac

1080p

FaceTime HD-camera met ƒ/2.2 diafragma

Drie microfoons van studiokwaliteit

Apple T2 Security-chip

Je eigen beveiligingsteam.

In de 27-inch iMac zit de Apple T2 Security-chip, met een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. De T2-chip maakt ook allerlei krachtige features mogelijk, zoals de 1080p FaceTime HD-camera, gezichts­herkenning, verbeterde basrespons en 'Hé Siri'. Bovendien gaat HEVC-video transcoderen tot twee keer zo snel als met de vorige generatie.

Connectiviteit

Zoveel poorten. Zoveel mogelijk­heden.

Elke iMac is voorzien van twee supersnelle Thunderbolt 3-poorten (USB-C) en vier USB-A-poorten, waarmee je allerlei snelle mogelijk­heden hebt om onder meer externe schijven, camera’s en displays aan te sluiten. Elke iMac heeft bovendien een 1-Gb Ethernet-poort, en je kunt de 27-inch iMac nu configureren met 10-Gb Ethernet, voor tot tien keer zoveel doorvoer als de vorige generatie. Elke iMac is ook standaard voorzien van ultrasnelle wifi en Bluetooth, en de 27-inch iMac heeft Bluetooth 5.0, waardoor je constant in verbinding staat met je favoriete content.

Geef je werkplek een panoramisch uitzicht. Met Thunderbolt 3 voeg je tot twee 6K-displays toe voor je ultieme werkplek.
Je kan met Thunderbolt 3 ook Apple Pro Display XDR, het eerste 32-inch Retina 6K-display ooit en het beste profes­sionele display ter wereld, aansluiten.
Klik hier voor meer info over Apple Pro Display XDR.

Apple accessoires

Oplaadbaar. Opmerkelijk.

Magic Mouse 2 en Magic Keyboard passen perfect bij de iMac en worden standaard meegeleverd. Wil je nog meer mogelijk­heden? Overweeg dan een Magic Keyboard met numeriek toetsenblok of een Magic Trackpad 2.

Magic Mouse 2

De Multi-Touch-muis is zo ontworpen dat hij soepeler over je bureau glijdt.

Magic Keyboard

Dankzij het stabiele design met een laag profiel kun je comfortabel en precies typen.

Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

Of je nu aan het werk of aan het gamen bent, met dit toetsen­bord doe je alles met speels gemak.

Magic Trackpad 2

Op het grote oppervlak kun je overal klikken. En met Force Touch-technologie krijg je meer gedaan naarmate je harder op het oppervlak drukt.Ruil je oude computer in voor korting op een nieuwe Mac.

Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude computer. En de waarde ervan krijg jij als korting bij aankoop van een nieuwe Mac. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. En mocht het ooit fout lopen, dan zal je nooit zonder Mac vallen. Want als je Mac van bij ons komt, kan je tijdens een herstelling altijd gratis een vervangtoestel gebruiken.Decoded iPhone 12/iPhone 12 Pro Leather Back Cover Split