Apple 27-inch iMac

De 27‑inch iMac zit vol met krachtige tools en apps waarmee je elk idee naar een hoger niveau tilt. Met supersnelle processors en graphics, het grote geheugen en flashopslag kan hij elke workload met gemak aan. En de geavanceerde audio- en video­mogelijkheden en het schitterende Retina 5K-display zorgen ervoor dat alles wat je doet er grootser uitziet dan ooit.

Retina 5K-display

Onweerstaanbaar.
En onvergelijkbaar.

Met een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits ziet alles er fantastisch uit op het Retina 5K-display. Foto’s en graphics spatten van het scherm. Tekst ziet er superscherp uit. En de 27‑inch iMac heeft True Tone-technologie voor een natuurlijker beeld, en een optie voor glas met nanotextuur, waardoor reflectie nauwelijks nog een rol speelt.

5K

Retina-display

True Tone-technologie

voor een natuurlijker beeld


P3

brede kleurweergave

500

nits helderheid

Glas met nanotextuur

Minimale reflectie.
Maximaal veel detail.

Glas met nanotextuur verscheen voor het eerst als optie op Pro Display XDR. Op de 27-inch iMac maakt het een enorm verschil in omgevingen met zonlicht, direct licht of wisselend licht. In tegenstelling tot de meeste matte display­coatings is de nanotextuur op nanometerniveau in het glas gekerfd. Hierdoor heb je vrijwel geen last van reflectie, maar blijft het contrast behouden. Met ongelooflijk goede beeldkwaliteit als resultaat.Glas met nanotextuur verstrooit het licht voor minimale reflectie, en reduceert de storende waas en glinstering van de meeste matte coatings.

Processor en geheugen

Van snel tot supersonisch.

De 27‑inch iMac en snelle processors zijn een geweldige combinatie. De Intel Core i9-processor met tot 10 cores biedt de power die je nodig hebt voor zware taken, zoals meerdere professionele apps tegelijkertijd gebruiken, veel tracks en effecten bij elkaar voegen of code compileren en testen.

Tot
10-core

Intel Core i9-processor van de 10de generatie

Tot
5,0 GHz

Turbo Boost

Meer geheugen.
Voor nog grotere klussen.

De 27‑inch iMac kun je uitbreiden tot een geheugen van 128 GB: twee keer zoveel capaciteit als de vorige generatie, waarmee je tot twee keer zo snel door de meest complexe workflows vliegt.


Tot
128 GB

2666-MHz geheugen

Graphics

Next level graphics.
Je weet niet wat je ziet.

Dankzij de grafische processors op de 27‑inch iMac is alles een lust voor het oog. Met graphics van de AMD Radeon Pro 5000M-serie en tot 16 GB GDDR6-geheugen raast hij door intensieve grafische workflows, zoals 3D‑renderen of het ontwikkelen van een levensechte omgeving voor een game.


Tot
16 GB

GDDR6-geheugen
Tot 6x sneller dan 8 GB

Tot
40

compute-units

Opslag

Meer ruimte. Meer snelheid.

Voorzien van SSD‑opslag, met ruime opslag­capaciteit op topsnelheid. De 27‑inch iMac kun je configureren met maar liefst 8 TB aan SSD‑opslag met sequentiële lees- en schrijf­snelheden tot 3,4 GB/s, waarmee je duizelingwekkend snel aan de slag kunt met je foto- en video­bibliotheken, grote bestanden en professionele apps.


Tot
8 TB

SSD-opslag

Camera, speakers en microfoons

Microfoons? Camera? Actie!

Van glashelder geluid in video­­gesprekken en geluids­opnames tot muziek en films met indrukwekkende audio­kwaliteit: de 27‑inch iMac laat al je communicatie en content schitteren. Hij heeft een 1080p FaceTime HD-camera en drie microfoons van studiokwaliteit. En samen met de speakers levert de T2‑chip variabele EQ en een verbeterde basrespons, zodat je kunt genieten van rijk, gebalanceerd geluid van hoge kwaliteit voor alles wat je bekijkt of beluistert.


1080p

FaceTime HD-camera met ƒ/2.2 diafragma

Drie microfoons van studiokwaliteit

Apple T2 Security-chip

Je eigen beveiligingsteam.

In de 27-inch iMac zit de Apple T2 Security-chip, met een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. De T2-chip maakt ook allerlei krachtige features mogelijk, zoals de 1080p FaceTime HD-camera, gezichts­herkenning, verbeterde basrespons en 'Hé Siri'. Bovendien gaat HEVC-video transcoderen tot twee keer zo snel als met de vorige generatie.

Connectiviteit

Zoveel poorten. Zoveel mogelijk­heden.

De 27‑inch iMac is voorzien van twee supersnelle Thunderbolt 3-poorten (USB‑C) en vier USB‑A-poorten, waarmee je allerlei snelle mogelijk­heden hebt om onder meer externe schijven, camera’s en displays aan te sluiten. Een 1‑Gb Ethernet-poort is standaard, en je kunt de 27‑inch iMac configureren met 10‑Gb Ethernet, voor tot tien keer zoveel doorvoer als de vorige generatie. En met ultrasnelle wifi en Bluetooth 5.0 sta je constant in verbinding met je favoriete content en draad­loze devices.

Geef je werkplek een panoramisch uitzicht. Met Thunderbolt 3 voeg je tot twee 6K-displays toe voor je ultieme werkplek.
Je kan met Thunderbolt 3 ook Apple Pro Display XDR, het eerste 32-inch Retina 6K-display ooit en het beste profes­sionele display ter wereld, aansluiten.
Klik hier voor meer info over Apple Pro Display XDR.

Apple accessoires

Oplaadbaar. Opmerkelijk.

Magic Mouse 2 en Magic Keyboard passen perfect bij de iMac en worden standaard meegeleverd. Wil je nog meer mogelijk­heden? Overweeg dan een Magic Keyboard met numeriek toetsenblok of een Magic Trackpad 2.

Magic Mouse 2

De Multi-Touch-muis is zo ontworpen dat hij soepeler over je bureau glijdt.

Magic Keyboard

Dankzij het stabiele design met een laag profiel kun je comfortabel en precies typen.

Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

Of je nu aan het werk of aan het gamen bent, met dit toetsen­bord doe je alles met speels gemak.

Magic Trackpad 2

Op het grote oppervlak kun je overal klikken. En met Force Touch-technologie krijg je meer gedaan naarmate je harder op het oppervlak drukt.Ruil je oude computer in voor korting op een nieuwe Mac.

Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude computer. En de waarde ervan krijg jij als korting bij aankoop van een nieuwe Mac. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. En mocht het ooit fout lopen, dan zal je nooit zonder Mac vallen. Want als je Mac van bij ons komt, kan je tijdens een herstelling altijd gratis een vervangtoestel gebruiken.Apple 27-inch iMac