Apple 11-inch iPad Pro

De ultieme iPad-ervaring. Nu met de baan­brekende prestaties van M1, een prachtig Liquid Retina‑display en supersnel 5G. Riemen vast.
Verkrijgbaar vanaf de tweede helft van mei.

iPad Pro

Met de kracht van de Apple M1-chip.M1

Duizelingwekkende prestaties.En een batterij die de hele dag meegaat.

Liquid Retina Display
Perfect tot op de pixel.
Perfect draagbaar.

Supersnelle mobiele data.
iPad Pro en M1.
Een briljant duo.
M1‑chip. Met M1 is iPad Pro het snelste device in zijn soort. Hij is ontworpen om optimaal gebruik te maken van speciaal ontwikkelde technologieën, zoals de geavanceerde beeldsignaal­processor en de centrale geheugen­architectuur van M1. En omdat M1 heel energiezuinig is, heeft de dunne en lichte iPad Pro nog steeds een batterij die de hele dag meegaat. Zo kun je er oneindig veel mee doen en is hij toch superhandig om overal mee naartoe te nemen.8-core

CPU

8-core

GPU

16-core

Neural EngineSnellere prestaties en graphics. De 8‑core CPU van M1 is tot 50 procent sneller. Bovendien bevat M1 een ongeëvenaarde 8‑core GPU, waardoor hij op iPad Pro voor tot 40% snellere graphics zorgt. Zo kun je ingewikkelde AR-modellen bouwen, games spelen met graphics van console-kwaliteit en nog veel meer.


50 %

snellere CPU

40 %

snellere graphics11-inch
Liquid Retina display


Ziet er goed uit. Gaat graag met je mee.

Het Liquid Retina-display op de 11-inch iPad Pro is niet alleen mooi en handig, maar bevat ook uiterst geavanceerde technologieën. Denk aan ProMotion, True Tone, brede kleur­weergave (P3) en minimale reflectie, waardoor alles soepel werkt en er schitterend uitziet.

600 nits

piekhelderheid


True Tone

is comfortabel voor je ogen


ProMotion

adaptieve refresh-rate van 120 Hz


P3

brede kleurweergave


Camera's.

Redenen genoeg om je video aan te zetten.
Ultragroothoekcamera met Midden. iPad Pro heeft een nieuwe ultragroothoekcamera met een 12‑MP sensor en een beeldhoek van 122 graden. Daarmee is hij ideaal voor FaceTime en de nieuwe feature Midden. En je maakt er ook schitterende selfies mee in de Portretmodus. Bovendien werkt hij samen met de TrueDepth-camera om je iPad Pro veilig te ontgrendelen met Face ID.


Midden. De gloednieuwe Midden-functie maakt slim gebruik van de ultragroothoekcamera en machine learning, zodat je tijdens videogesprekken altijd in het midden staat. Ook als je heen en weer beweegt, blijf je steeds goed in beeld. Wanneer anderen erbij komen zitten of weggaan, zoomt de camera uit of in. Midden werkt met FaceTime en andere apps voor videovergaderen, zodat de gesprekken nog vlotter verlopen.

12-MP

groothoekcamera


10-MP

ultragroothoekcamera

Pro-camera's. Met de groothoek- en ultragroothoek­camera’s maak je de perfecte foto of video. Je kunt er zelfs een filmopstelling met meerdere camera’s mee maken. En omdat de ISP van de M1-chip nog sneller is, profiteer je op iPad Pro nu van Smart HDR 3.


LiDAR. De LiDAR-scanner meet hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent en voor indruk­wekkende AR-ervaringen zorgen. En hij werkt samen met de krachtige ISP om afbeeldingen en video’s bij weinig licht nauw­keuriger scherp te stellen en de sluitertijd te verkleinen.
Wifi 6. iPad Pro is voorzien van wifi 6. Je hebt dus altijd de snelst mogelijke wifi­verbinding.


5G. En met 5G-ondersteuning in Cellular-modellen van iPad Pro kan je ook verbinding maken met de snelste mobiele netwerken. Handig om bestanden te downloaden, met collega’s samen te werken, films te streamen en content te uploaden. Bovendien heeft iPad Pro de meeste 5G-banden vergeleken met soortgelijke devices. Weet wel: Cellular vereist een nano-simkaart en een data-abonnement.


Thunderbolt.
Voor ongekende creatieve vrijheid.

Thunderbolt is de snelste en meest veelzijdige poort ooit op iPad. Hij werkt met bestaande USB-connectors en geeft je toegang tot een uitgebreid ecosysteem aan krachtige accessoires voor iPad Pro, zoals externe harde schijven, displays en docks. Zo kun je enorme bestanden verplaatsen en het Pro Display XDR zelfs op volledige 6K-resolutie laten draaien.


40 Gb/s bandbreedte voor bedrade verbindingen

Apple Pencil

Tweede generatie

Met Apple Pencil (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je tot op de pixel nauwkeurig schrijven, tekenen en annoteren.

Magic Keyboard

Met het Magic Keyboard (afzonderlijk verkrijgbaar) typ je heel prettig dankzij het zwevende design, de verlichte toetsen en het ingebouwde trackpad.