Apple 21,5-inch iMac

iMac is niet alleen de mooiste, stilste en meest ruimtebesparende desktop computer aller tijden, hij is ook uiterst veelzijdig. Gebruiksvriendelijk. Boordevol apps. En op en top compatibel. Met iMac beleef je gewoon méér plezier.


Design

Alles in één.
In alles uniek.

iMac was altijd al de ultieme combinatie van vormgeving en functionaliteit. Alles wat je nodig hebt - van de processor tot het geheugen, display, opslagruimte en grafische kaart - zit in één strak, dun en elegant design.

Ruimtebesparend.

Het haarscherpe beeldscherm van iMac zit stevig vast aan een solide aluminium voet dat nog geen 17,5 cm plaats in beslag neemt. Dankzij dit ruimtebesparend ontwerp is iMac ideaal voor thuis en op kantoor.

Flinterdun ontwerp.

iMac heeft een ingebouwd en haarscherp 21,5-inch LCD-beeldscherm. Het schitterende display is niet alleen een blikvanger, het is ook opmerkelijk dun: slechts 5 mm aan de randen. Dankzij zijn slank profiel past iMac werkelijk overal.

Fluisterstille werking.

iMac valt niet alleen op door zijn strak ontwerp. Hij is ook opmerkelijk stil, zelfs bij processor-intensieve taken.

Ergonomisch design.

Met zijn ergonomisch ontwerp is iMac een verademing voor elke computergebruiker. Je kan het scherm makkelijk naar voor of achter kantelen om de juiste kijkhoek te bepalen, aangepast aan je zithouding.

Opslagruimte.

De 21,5-inch iMac bevat standaard een harde schijf van 1 TB. Optioneel kan je iMac ook uitrusten met een Fusion Drive. De apps en bestanden die je het meest gebruikt, worden dan automatisch bewaard in snelle flashopslag. De rest gaat naar een harde schijf met veel capaciteit. Opstarten, apps openen en foto’s en films importeren, met een Fusion Drive gaat het allemaal veel sneller en efficiënter.


Connectiviteit.

Zoveel poorten. Zoveel mogelijkheden.

Elke iMac bevat standaard twee razendsnelle en veelzijdige Thunderbolt 3-poorten (USB-C), voor gegevens­overdracht tot 40 Gbps voor externe schijven en camera’s, en twee keer zo veel bandbreedte voor video en aangesloten displays. iMac heeft voorts vier USB 3-poorten voor randapparaten zoals printers, je iPhone, een flashdrive en nog veel meer. En met Gigabit Ethernet, supersnelle wifi via drie datastromen en Bluetooth 4.2-features heb je snel toegang tot je favoriete content.

Geef je werkplek een panoramisch uitzicht.

Via de Thunderbolt 3-poorten kan je meerdere schermen aansluiten, als aanvulling op het geweldige display van je iMac. Thunderbolt 3 ondersteunt één extra 5K-display of twee 4K-displays, goed voor in totaal meer dan 32 miljoen pixels.

Apple accessoires

Oplaadbaar. Opmerkelijk.

De draadloze Magic Mouse 2 en het draadloze Magic Keyboard passen perfect bij de iMac en worden standaard meegeleverd. Optioneel is ook het draadloze Magic Keyboard met numeriek toetsenblok of een Magic Trackpad verkrijgbaar. Allen oplaadbaar via een Lightning-connector, zonder wegwerpbatterijen.

Magic Keyboard

Het meegeleverde Apple Magic Keyboard is een draadloos toetsenbord met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Met zijn lage profielhoek en full-size toetsen is het aangenaam en precies typen. Voor wie veel met cijfers werkt of houdt van gamen, is het optionele draadloze Magic Keyboard met numeriek toetsenblok superhandig.

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 is een draadloze Multi-Touch muis met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Dankzij zijn lichtgewicht en lage profielhoek ligt Magic Mouse 2 perfect in de hand. De muis glijdt soepel over je bureau, terwijl het Multi-Touch-oppervlak bovenaan zorgt voor een uitstekend comfort.

Magic Trackpad 2

Magic Trackpad 2, met ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij, heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak. Door het lage profiel scrol en swipe je sneller en vlotter dan ooit. En met Force Touch-technologie krijg je meer gedaan naarmate je harder op het oppervlak drukt.

macOS

Inge­bouwde tools die je een vliegende start geven.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturings­systeem macOS. Je kan er dingen mee doen die op andere computers niet mogelijk zijn. macOS is namelijk speciaal ontwikkeld voor de hardware waarop het draait. En andersom. Op een Mac werkt alles precies zoals je verwacht: intuïtief, gebruiksvriendelijk én vertrouwd. De apps op je iPhone en iPad werken immers net zo makkelijk op Mac. Wat je ook wil doen op je Mac, je krijgt meer gedaan met minder moeite.

macOS Mojave

Kracht in al zijn eenvoud.

Mojave, de nieuwste versie van macOS, bevat tal van nieuwe functies die zijn geïnspireerd door professionals en die voor iedereen nuttig zijn. Donkere modus bijvoorbeeld om geconcentreerd te werken. macOS Mojave heeft overigens een dynamisch bureaublad dat automatisch wordt afgestemd op het tijdstip van de dag, waar je ook bent. Mooi, en superhandig. En met de nieuwe Finder kan je nog sneller documenten terugvinden én ze aanpassen zonder ook maar één app te openen. Met Stapels ruim je je bureaublad in één beweging op en hou je het overzichtelijk. Praktisch. En rustgevend. Dankzij macOS Mojave haal je nog méér uit je Mac!

Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Safari, Mail, Kaarten, Agenda, Berichten, Siri, Notities en FaceTime tot iTunes, Foto's, iMovie en GarageBand voor het beheren en bewerken van foto's en video's en het maken van muziek. En met Pages, Numbers en Keynote levert Apple de beste apps voor tekstverwerking, spreadsheets en presentaties. Die zijn overigens ook compatibel met Microsoft Office.

Veiligheid & privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Op en top compatibel.

Je Mac is volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

Mac App Store

Naast Apple's eigen apps die standaard geïnstalleerd zijn op je Mac, vind je nog meer apps via de Mac App Store, waaronder Microsoft Office 365.

iMac + iPhone

iCloud, de stille kracht. En het wérkt.

Je iMac werkt naadloos samen met je iPhone en iPad. Zo kan je op alle toestellen tegelijk mails en berichten lezen en beantwoorden. Draadloos foto’s delen. En beelden kopiëren en plakken van het ene naar het andere toestel. Het geheim hierachter? iCloud, de stille kracht achter de manier waarop je Apple devices naadloos samen­werken.

Een bericht lezen op iPhone en beantwoorden op je Mac.

En vervolgens weer overnemen op je iPhone. En omgekeerd.

Een foto maken op je iPhone en hop, hij staat ook op je Mac.

En dat zonder dat je er zelf iets moet voor doen. iCloud doet het volledig automatisch. En supersnel.

AirDrop. Draadloos bestanden delen.

Via AirDrop in macOS en iOS (het besturingssysteem van je iPhone en iPad) kan je draadloos bestanden overzetten naar je Mac en omgekeerd.

Kopiëren en plakken.

Draadloos beelden kopiëren en plakken van je iPhone naar je Mac gaat snel én eenvoudig.

Bellen met je iPhone. En je Mac.

Elke iMac heeft ingebouwde luidsprekers, een microfoon en FaceTime HD-camera. Dankzij FaceTime op iPhone, iPad en Mac kan je op al je Apple toestellen audio- en videochatten.