Apple 21,5-inch iMac

iMac is niet alleen de mooiste, stilste en meest ruimtebesparende desktop computer aller tijden, het is ook een legendarische krachtpatser. De nieuwe iMac is bovendien sneller dan ooit met een compleet nieuwe processor en geavanceerde graphics.


Een schitterend idee.
Meer dan ooit.

iMac is sneller en krachtiger dan ooit. Hij is nu uitgerust met de nieuwste, zevende generatie Intel Core i5-processor en heeft een gloednieuwe, krachtige en geavanceerde grafische kaart aan boord. Met deze iMac doe je alles wat je graag doet op je Mac. En altijd op topsnelheid.

Nog meer power onder de kap.

iMac heeft een ingebouwd flinterdun, kristalhelder en haarscherp 21,5-inch beeldscherm. Onder meer dankzij de geavanceerde grafische kaart en krachtige processor levert iMac oogverblindende visuele effecten met maximale impact, bij maximale snelheden.Massa's mogelijkheden in slechts 5 millimeter.

iMac was altijd al de ultieme combinatie van vorm en functionaliteit. Alle onderdelen zitten in één strak en simpel design. En de nieuwe iMac bevat gloednieuwe technologie die absolute topprestaties levert. Toch is hij aan de randen nog steeds 5 mm dun.

Ergonomisch ontwerp.

Het haarscherpe beeldscherm van de iMac zit stevig vast aan een solide aluminium voet dat amper 17,5 cm plaats in beslag neemt. Om de juiste kijkhoek te bepalen, kan je het scherm ietsje naar voor of achter kantelen.

Stereospeakers en FaceTime HD-camera.

In de iMac zijn stereospeakers, een microfoon en FaceTime HD-camera ingebouwd voor video- en audiogesprekken.

Virtuoos. En nu ook virtueel.

Virtual reality maakt z’n debuut op iMac. Je kunt nu 360°-video editen in apps als Final Cut Pro, en geavanceerde 3D VR-content creëren.


Opslagruimte.

De 21,5-inch iMac bevat standaard een harde schijf van 1 TB. Optioneel kan je iMac ook uitrusten met een Fusion Drive. De apps en bestanden die je het meest gebruikt, worden dan automatisch bewaard in snelle flashopslag. De rest gaat naar een harde schijf met veel capaciteit. Opstarten, apps openen en foto’s en films importeren, met een Fusion Drive gaat het allemaal veel sneller en efficiënter.


Thunderbolt 3. Nieuwe connecties waarmee je verder komt.

De nieuwe iMac bevat twee Thunderbolt 3-poorten (USB-C), voor supersnelle gegevensoverdracht tot 40 Gbps voor externe schijven en camera’s, en twee keer zo veel bandbreedte voor video en aangesloten displays. Vier USB 3-poorten geven je ruim voldoende mogelijkheden voor het aansluiten van randapparaten zoals printers, een iPhone, iPad of flashdrive. En iMac heeft ook Gigabit Ethernet, supersnelle WiFi (via drie datastromen) en Bluetooth 4.2 aan boord.


Twee keer zo snel en twee keer zo veel bandbreedte als de vorige generatie.

Thunderbolt 3 is razendsnel en ook nog eens heel veelzijdig. Thunderbolt 3 doet er bijvoorbeeld minder dan een minuut over om 14 uur HD‑video over te zetten. Of 25.000 foto's of 10.000 muzieknummers. En op één Thunderbolt 3-poort kan je tot zes Thunderbolt-apparaten doorlussen, zonder dat je een hub of switch nodig hebt. Zo kan je een externe harde schijf aansluiten op je Mac en vervolgens een display op je harde schijf.

Laat zien wat je in huis hebt.

Voor professionele taken kan je via Thunderbolt 3 meerdere schermen aansluiten als aanvulling op het display van je iMac. Thunderbolt 3 ondersteunt één extra 5K-display of twee 4K-displays, goed voor in totaal meer dan 32 miljoen pixels.

Apple accessoires.

Oplaadbaar. Opmerkelijk.

Apple levert het draadloze toetsenbord Magic Keyboard mee en Magic Mouse 2. Optioneel is Magic Trackpad 2 verkrijgbaar en het nieuwe draadloze Magic Keyboard met numeriek toetsenblok. Allen oplaadbaar via een Lightning-connector, zonder wegwerpbatterijen.

Magic Keyboard.

Het meegeleverde Apple Magic Keyboard is een draadloos AZERTY-toetsenbord met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Met zijn lage profielhoek en full-size toetsen is het aangenaam en precies typen. Voor wie veel met cijfers werkt, is het nieuwe, optionele, en draadloze Magic Keyboard (AZERTY) met numeriek toetsenblok superhandig.

Magic Mouse 2.

Magic Mouse 2 is een draadloze Multi-Touch muis met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Dankzij zijn pluimgewicht en lage profielhoek ligt Magic Mouse 2 soepel in de hand. Ze glijdt vlotjes over je bureau, terwijl het Multi-Touch-oppervlak bovenaan zorgt voor een ongekend comfort.

Magic Trackpad 2

Met Magic Trackpad 2 - voorzien van een oplaadbare batterij - brengt Apple Force Touch naar je desktop. Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak. Door het lage profiel scrol en swipe je sneller en vlotter dan ooit. En met Force Touch-technologie krijg je meer gedaan naarmate je harder op het oppervlak drukt.

macOS High Sierra.

Je Mac naar nieuwe hoogten.

Het kloppend hart van je Mac.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturings­systeem macOS. Met macOS High Sierra profiteer je van nieuwe, geavanceerde technologie en nog verbeterde features. Dit is macOS op het allerhoogste niveau.

Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Foto's en iMovie tot GarageBand voor het beheren en bewerken van je foto's en video's en het maken van muziek. Tekstverwerking, spreadsheets en presentaties met Pages, Numbers en Keynote. En Mail, Safari, Berichten en FaceTime om te e-mailen, internetten, sms’en en video- en audiochats te voeren.

Veiligheid & privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

Apple iMac 21,5-inch