13-inch MacBook Pro

Draagbare power.

De nieuwe 13-inch MacBook Pro levert absolute topprestaties, en je neemt hem nog makkelijker mee. Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met krachtige processors en geheugen, geavanceerde graphics, razendsnelle opslag en meer.

Volbloed krachtpatser.


Powerhouse.

Dankzij quad-core Intel Core-processors tot de 10de generatie is MacBook Pro sneller dan ooit. Hij levert bovendien tot 80 procent snellere grafische prestaties.

Geheugen.

Standaard verkrijgbaar met tot 16 GB geheugen, uitbreidbaar tot 32 GB om nog vlotter meerdere profes­sionele apps tegelijk te gebruiken.


Display.

MacBook Pro heeft een haarscherp Retina-display met True Tone-technologie, een zegen voor je ogen!

Magic Keyboard en Touch Bar.

Apple's nieuwe Magic Keyboard en Touch Bar tillen je productiviteit naar een nog hoger niveau.

Pak 'm overal mee.

De 13-inch MacBook Pro heeft àlles in huis om schitterend werk af te leveren. Hij is sneller en krachtiger dan ooit, heeft nu dubbel zoveel SSD-opslagruimte en een batterij voor een hele dag. Allemaal in een compact formaat van amper 1,4 kilogram.

Stevige boost voor veeleisende apps.

Met z'n nieuwe processors, supersnel geheugen, geavanceerde grafische kaarten en razendsnelle SSD-opslag is MacBook Pro de ideale notebook voor creatieve professionals en voor wie actief is in architectuur, wetenschap of IT. Ook gamen krijgt een heel nieuwe dimensie.

Fotografie

Retoucheer, edit en werk op topsnelheid met foto’s in hoge resolutie in Affinity Photo.

Programmeren

Programmeer, gebruik meerdere virtuele machines tegelijk en zie hoe je werk sneller dan ooit vorm krijgt.

Audio

Maak muziek van profes­sionele kwaliteit in Logic Pro X met meerdere tracks en plug-ins, virtuele instrumenten, automatiseringen en nog veel meer.

Videobewerking

Bewerk meerdere video- en audio­kanalen tegelijk in Final Cut Pro X en speel ze daarna supervloeiend af.


Gamen

Speel grafisch veeleisende games zoals Dota 2 en geniet van snelle reactietijden en haarscherpe beelden.

Processor en geheugen

Krachtiger tot in de kern.

Met een quad-core Intel Core i5 - of i7-processor van de 10de generatie als maatwerkoptie - kan de 13-inch MacBook Pro zelfs de zwaarste taken aan. En voor ’t eerst kun je nu een 13-inch MacBook Pro configureren met 32 GB geheugen.

Alles gaat sneller.

Dankzij de nieuwe processors krijg je meer gedaan in minder tijd. Code compileren, video coderen of meerdere lagen aanbrengen in muziektracks: je krijgt al je veeleisende klussen sneller gedaan.

Tot 32 GB geheugen.

De 13-inch MacBook Pro wordt standaard geleverd met 8 of 16 GB geheugen en dat kan je via maatwerkoptie uitbreiden tot 32 GB.

Vlotter werken.

Met 32 GB geheugen werkt alles sneller, ook als je meerdere virtuele omgevingen gebruikt. Met zoveel geheugen aan boord, bewerk je gigapixelfoto’s in Photoshop wel tot de helft sneller.Graphics

Je ogen weten niet wat ze zien.

De Intel-processor van de 10e generatie met krachtige nieuwe Iris Plus graphics levert tot 80 procent snellere grafische prestaties dan de vorige generatie. Dat betekent moeiteloos video editen, sneller 3D renderen en soepeler gamen.

SSD-opslag

Werkt sneller. Jij dus ook.

Met sequentiële leessnelheden tot 3,0 GB/s is de SSD van de 13-inch MacBook Pro razendsnel. De standaardconfiguraties hebben tweemaal de opslagcapaciteit van de vorige generatie (256 GB, 512 GB of 1 TB). Uitbreiden kan tot 4 TB, dus je neemt al je foto’s en video’s makkelijk overal mee naartoe. En alles is direct automatisch versleuteld, dankzij de Apple T2 Security-chip.


Magic Keyboard

Iedere toets precies op zijn plek.

Met de 13-inch MacBook Pro doe je alles nog sneller en efficiënter. Het nieuwe Magic Keyboard heeft een vernieuwd schaar­mechanisme met een key travel van 1 mm, waardoor je vlotter en preciezer typt dan ooit op een MacBook.

Touch ID veilige authenticatie.

Dankzij Touch ID vingerafdrukherkenning zijn je gegevens veilig en versleuteld. Je kan veilig inloggen op je MacBook Pro, apps downloaden en online betalingen verrichten.

Force Touch-trackpad

Met subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent, geef je aan wat je Mac moet doen.

Escape-toets en pijltoetsen.

Met de afzonderlijke Escape-toets switch je snel tussen verschillende modi en weergaven. En met de pijltoetsen in omgekeerde T navigeer je soepel, of je nu bezig bent met coderegels, spreadsheets of een game.

Touch Bar

De handigste shortcuts altijd binnen handbereik.

Touch Bar vervangt de klassieke functietoetsen bovenaan een toetsenbord. Met één druk op de FN-toets verschijnen ze weer op je Touch Bar. En in veel apps kan je de Touch Bar zelf instellen met de commando’s die jij het handigst vindt. Je kan bijvoorbeeld shortcuts aanmaken op je Control Strip en in apps als Mail, Pages, Safari en Final Cut Pro X. Zo werk je nog sneller en productiever én haal je nog méér uit je favoriete apps.Apple T2-chip

De volgende generatie beveiliging.

De Apple T2-chip - een speciaal door Apple ontworpen Mac-siliciumchip van de tweede generatie - maakt MacBook Pro nog veiliger. De Apple T2-chip heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. In de chip zijn diverse controllers - zoals de systeembeheer­controller, audio­controller en SSD-controller - geïntegreerd. Dankzij de Apple T2-chip klinkt je MacBook Pro nog vertrouwder: ‘Hé Siri’ staat voortaan voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.Display en audio

Een lust voor het oog...

Het Retina-display heeft heldere led-achter­grond­verlichting en laat zwarte en witte tinten extra goed tot hun recht komen. Het display ondersteunt brede kleur­weergave (P3) voor nog mooiere groene en rode tinten dan bij sRGB. En elke MacBook Pro heeft True Tone-technologie, een zegen voor je ogen. De witbalans wordt automatisch afgestemd op de kleur­temperatuur van het omgevings­licht, zodat je een natuurlijker beeld krijgt.


Helderheid

Helderheid

500 nits

Kleuren

Kleuren

25% meer dan sRGB

True Tone

True Tone

Meer rust voor je ogen

Geluid

Audio

Breed stereogeluid...en voor het oor.

MacBook Pro heeft een dynamisch stereogeluid dat veel ruimtelijker klinkt en voelt dan zijn afmeting doet vermoeden. Zo worden films nog meeslepender, en vult je muziek de hele ruimte. De drie microfoons vangen je stem van alle kanten nauw­keuriger op, zodat je luid en duidelijk overkomt als je belt met FaceTime of Siri gebruikt.
Thunderbolt 3

De krachtigste en meest veelzijdige poort ooit.

Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een ultrahoge bandbreedte combineert met de enorme veelzijdigheid van USB-C. De poort kan worden gebruikt voor gegevens­overdracht, opladen en video-uitvoer, en heeft een doorvoer van tot wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2. MacBook Pro is verkrijgbaar met twee (in 1,4 GHz-versies) tot vier poorten (in 2,0 GHz-versies), twee aan elke kant. Kies dus gerust zelf de kant die je het beste uitkomt. Je devices sluit je eenvoudig aan met een kabel of adapter. Bovendien is Thunderbolt 3 omkeerbaar: je plugt hem altijd in één keer goed in.


Supersnel

Supersnel.

Tot 40 Gb/s gegevens­­overdracht.

Stroom

Stroom.

Opladen vanaf elke poort.

eGPU

Externe apparaten.

Aansluiten op eGPU's en andere randapparaten.

displays

Displays.

Ondersteunt één 6K-display, één 5K-display of tot twee 4K-displays.Sidecar

Vergroot je bureaublad. Met je iPad.

Met Sidecar kun je je bureaublad uitbreiden en je iPad gebruiken als tweede Mac-beeldscherm. Werk in de ene app, terwijl je er een andere naast houdt. Of bekijk je tekening op je MacBook Pro, terwijl je tools en paletten gebruikt op je iPad. Je kunt je schermen ook synchroon laten lopen, zodat ze allebei dezelfde content weergeven. Zo deel je met anderen precies wat je zelf ziet.

Laat zien hoe creatief je bent. Met Apple Pencil.

Breng het gemak en de precisie van Apple Pencil naar je favoriete creatieve Mac-apps met Sidecar. Gebruik Apple Pencil om te ontwerpen in Illustrator, bewerk foto’s in Affinity Photo of maak 3D-modellen in ZBrush. Met de slimme navigatie­­kolom heb je belangrijke toetsen als Command, Control en Shift altijd bij de hand.


Mac + iPhone

Hand in hand.

Kopieer een notitie op je iPhone en plak 'm op je Mac. Maak een storyboard op je Mac en neem het mee op je iPhone. Of begin een Apple Arcade-game op het ene device en speel verder op het andere. Je Mac werkt met je iPhone samen zoals geen enkele andere computer dat kan.


Berichten

Berichten.

Sms'jes verzenden en ontvangen kan gewoon op je Mac. Alle berichten die op je iPhone binnenkomen, verschijnen ook op je Mac. Je gesprekken zijn dus altijd up-to-date.

Handoff

Handoff.

Je kunt op je Mac beginnen aan een bestand, e-mail, berichtje, notitie of iets anders en dat afmaken op je iPhone. Of andersom.
macOS Catalina

De power van Mac.
Volle kracht vooruit.

Alles wat je zo fijn vindt aan Mac. En nog veel meer. Dat is macOS Catalina. Met speciale apps voor muziek, tv en podcasts. Slimme nieuwe features zoals Sidecar. Krachtige nieuwe technologie voor ontwikkelaars. En een hele nieuwe klasse apps, nu allemaal op Mac.

Ruil je oude computer in voor korting op een nieuwe Mac.

Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude computer. En de waarde ervan krijg jij als korting bij aankoop van een nieuwe Mac. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.


1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Als je nu een nieuwe Mac koopt, krijg je 1 jaar gratis toegang tot Apple TV+. De Apple TV-app vind je op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service.

Welke Mac je ook kiest, wij installeren 'm gratis voor jou en we zetten je graag op weg zodat je perfect met je nieuwe Mac aan de slag kan! Tijdens het opstarten én gratis workshops. En bij een eventuele herstelling, val je geen seconde zonder want van ons krijg je intussen een gratis vervangtoestel.

Apple 13-inch MacBook Pro